Denis Ćorić ponudio ostavku, da li će je čelnici GOŠK-a prihvatiti?

Nakon visokog poraza od Veleža

Denis Ćorić ponudio ostavku, da li će je čelnici GOŠK-a prihvatiti?

Haris Zilić

Velež je u prvoj utakmici 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Gabeli deklasirao domači GOŠK rezultatom 4:0 i tako najavio izlazak iz rezultatske krize.

Nakon utakmice komentar su dali treneri oba tima Dean Klafurić i Denis Ćorić.

Čini se da bi u GOŠK-u moglo biti napeto narednih dana sudeći po reakciji Denisa Ćorića.

"Čestitam Veležu, danas je samo na terenu postojala jedna ekipa. U najgore vrijeme smo primili gol, ali i da se to nije desilo, zabio bi Velež u drugom poluvremenu. Nismo radili dobro, to ću porazgovarat s momcima. Gorak je okus, ali idemo dalje", rekao je Ćorić nakon utakmice.

Po završetku utakmice na izlasku sa stadiona, Denis Ćorić je novinaru portala SportSport.ba najavio i odlazak sa klupe tima iz Gabele.

Oglasi

Da li će Uprava prihvatiti ostavku ostaje nam da vidimo u narednim danima koji će sigurno biti uzbudljivi. Ćorić je preuzeo odgovornost, iako GOŠK na tabeli nije u opasnoj zoni. Mladi stručnjak je preuzeo odgovornost, a šta će reći čelnici kluba saznat ćemo u narednim danima. Dojam je da za promjenon na klupi nema potrebe, bez obzira na ubjedljiv poraz od Veleža.

Izjavu nakon večeršanjeg meča dao je trener Veleža, Dean Klafurić, koji je bio jako umjeren bez obzira na visok trijumf njegovog tima.

"Na kraju visoka pobjeda. Neke šanse na početku niskmo iskoristili, ali na kraju smo bili efikasni. Ovo je vrlo teška pobjeda jer je GOŠK neugodna ekipa. Rezultat je visok, alije pobjeda teško ostvarena. Čestitam i mojim igračima, a i GOŠK-u."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pitanje o Nerminu Haskiću?

"Ko ne bi poželo igrača kao Haksić i sretni smo što ga imamo. Idemo se spremati za naredne utakmice."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Čovjek stavio veznjaka na stopera, krilo na beka i krenuo s 3 špica.
2 1
Brazuka
Dobar trener ali ekipa limitirana
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti