Brazilac stiže u redove GOŠK-a

Tim iz Gabele se pojačava

Brazilac stiže u redove GOŠK-a · Saznajemo

K. Dedić, foto: K. Dedić

NK GOŠK iz Gabele počeo je sa pripremama za novu sezonu, ali klub nije završio još što se tiče pojačanja i tu bi moglo biti zanimljivo u narednim danima.

Tim iz Gabele će od naredne sezone u svojim redovima imati i jednog brazilskog fudbalera.

Dres GOŠK-a nosit će 27-godišnji Eduardo koji iza sebe ima zanimljivu karijeru saznaje naš portal.

Eudardo je posljednji angažman imao u Macau i ekipi Shao Jiang, a prije toga je igrao u Kirgistanu, Mongoliji, Bahreinu, UAE-u, Albaniju, čak i na Belizeu.

Interesantno je i to da je pomenuti fudbaler imao pet nastupa za U17 reprezentaciju Brazila za koju je debitovao 2014. godine.

Na početku karijere bio je u omladinskim kategorijama brazilskog Botafoga, igra na poziciji krila.

Oglasi

"Krećemo sa radom za novu sezonu koja će biti zahtjevna, četiri tima ispadaju. Napravili smo dosta promjena, dosta igrača je otišlo, dosta igrača je došlo, trebat će vremena da to uigramo", rekao je Adžem na startu prirpema i nastavio:

"Selektirali smo igrače za koje smatramo da mogu ispuniti naše zadatke i sa optimizmom krećemo u pripreme."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poznat je i plan priprema, naglasio je Adžem.

"Prve dvije sedmice radit ćemo u Gabeli, nakon toga selimo na Kupres, tamo ćemo imati najteži dio priprema, dogovorili smo već neke utakmice, generalka će biti protiv Šibenika."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi