8

Komentari (8)

neo73
Vidjet će se za neko vrijeme tko je u ovoj utakmici bio pozitivac, a tko negativac. Mnogi će se iznenaditi viđenim. Ovakav prostakluk i ovoliko psovanje i divljačko ponašanje klupe se rijetko viđa u nogometu.
Saad
Lujo je dobar covjek!
Neko.iz.mase
Salem Prolic nagradjen nakon akcije VAR, a znamo svi da je bio jedan od glavnih osumnjecenih, kao nagrada tome sina ce mu da zaposle u savezu, volio bi da neko od portala ispita ovo o cemu pisem...
rabodimis
Poslije propale fol-akcije "Var", imali su vremena da preusmjere talove i da propisno kazne one koji zele nesto posteno.. Ugasite sve dok drzavu ne sredimo, dok glupa policija i jos gluplji sudovi ne shvate da ih mi placamo i da moraju imat odgovornost za svaku marku.. Mi smo u ovim okolnostima vjecni taoci lopova, ubica, narko-dilera.. tesko da nam moze neko pomoc osim nas koji moramo nac nacin da pomognemo sami sebi.. Mater im je*em, na svakom koraku kriminal, lanci kriminala..
HUNTER
@rabodimis u pravu si brate, baš propale akcije u kojoj su se velike ribe iz sudijske organizacije izvukle, a da ih niko nije nigdje spomenuo. I ne samo sudijske, već i određenih fudbalskih klubova, zato što su tu dobar posao odradile prijateljsko poznaničke veze iz murije.
yugopo
"mostar2019" Ne bi niko iz čista mira ovo spomenuo i pusti prošlost na osnovu te jedne utakmice ! Pustite video i golove sa utakmice pa da dadnemo sud!
yugopo
Takva je situacija od prvog do zadnjeg ranga. 80% ekipa se ponaša hinjski i šuti o ovome jer im može zatrebati pomoć tih istih sudija. Zašto ne napravite udruženje i prije početka sezone održite sastanak i sa tim dogovorom izađete pred savez!!!! A ovako se samo vrtite u krug.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.