U GOŠK-u prezadovoljni rezultatom u Konjicu, sada razmišljaju o duelu sa Slogom
VIDEO: K. Dedić

Šero i Adžem dali komentar

U GOŠK-u prezadovoljni rezultatom u Konjicu, sada razmišljaju o duelu sa Slogom

H. Zilić

NK GOŠK odlično je otvorio proljetni dio u WWin ligi i u 19. kolu je kao gost u Konjicu savladao Igman rezultatom 2:1. Velika pobjeda za Gabeljane protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

Možemo reći da je ovaj trijumf za GOŠK više od tri boda, a ekipa se već sprema za naredne izazove. U 20. kolu WWin lige, GOŠK će na svom terenu dočekati Slogu Meridian iz Doboja i sigurno tražiti novi pozitivan rezultat.

Posjetili smo GOŠK na jednom od treninga, a izjave za SportSport.ba dali su prvotimac Nihad Šero i novi trener tima, Admir Adžem koji je na klupi debitovao pobjedom protiv Igmana.

"Jedna velika prekretnica, važna tri boda, možemo ih i računati kao šest bodova. Izdigli smo se iz svih dešavanja koja su nas pratila, atmosfera je bolja, idemo po nove pobjede", rekao je Šero i dodao:

"Najradije ne bih govorio o prošlim utakmicama. Bilo je umora, nezadovoljstva, previše smo očekivali, nismo mogli dati u tom trenutku, trebalo je neke svježe krvi. Samo zajedništvom možemo doći do rezultata, pokazali smo to u Konjicu."

Naredni protivnik Sloga?

Oglasi

"Prati nas bolja atmosfera i nadamo se pobjedi protiv Sloge jer nismo ništa napravili ako sad ne potvrdimo ova tri boda iz Konjica."

Komentar je dao i trener Admir Adžem koji na sjajan način debitovao na klupi Lavova iz Gabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da su važna tri boda jer je sami start prvenstva, pozitivno je da uđemo sa pobjedom, a druga stvar igrali smo protiv direktnog konkurenta za opstanak. Desile su se promjene u klubu, sve su to bili otežavajući faktori, ali raduje me da je ekipa dobro reagovala i nadam se da ćemo igrati sve bolje, bilo je momenata s kojim nisam bio zadovoljan", rekao je Adžem i dodao:

"Svaki danom dobijemo neke nove informacije, pogotov utakmica ponudi nove informacije. Narednu utakmicu nećemo računati na Hasukića zbog kartona, neki igrači se vraćaju nakon povreda. Očekujem da se konkurencija pooštri. Očekuje nas sad teška utakmica protiv Sloge, svaka je teška utakmica u ovom prvenstvu, a mi imamo cilj, to je pobjeda."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti