Mulalić na tribinama, Adžem presretan: Došao sam prije tri dana...
Adžem na predstavljaju u novom klubu FOTO: NK GOŠK Gabela

GOŠK slavio važnu pobjedu

Mulalić na tribinama, Adžem presretan: Došao sam prije tri dana...

S. Mlaćo

NK GOŠK je odnio tri važna boda iz Konjica.

Slavili su Gabeljani 2:1, te sigurno imaju razloga za sreću. Radilo se o veoma važnom meču za oba tima, a junak gostiju bio je Nihad Šero.

"Čestitam svojim momcima, tri teška boda, čestitam im na zalaganju. Delikatna situacija, došao sam prije tri dana. Prihvatili su momci neke ideje, postigli dva gola, iako je jedan primljeni nam unio nervozu.

Na kraju smo izdržali, ali ima tu još posla", rekao je Adžem koji je tako debitovao na najbolji način.

Pred kamere Arene TV trebao je stati i Adnan Elezović, danas glavni trener FK Igman.

Oglasi

Igman je sada u veoma teškoj situaciji, a Edis Mulalić je zbog kartona sa tribina vodio meč.

Ipak, Elezović se nije pojavio i ostali smo uskraćeni za komentar utakmica trenera Igmana.

U narednom kolu GOŠK dočekuje Slogu Doboj, dok Igman gostuje aktuelnom prvaku Zrinjskom iz Mostara. Igman je sada u veoma teškoj situaciji, dok je na klupi gostiju na najbolji način debitovao novi trener Admir Adžem.

Podsjetimo, danas je od 13 sati Posušje savladalo Zvijezdu 09 2:0, te tako na najbolji način krenulo u drugi dio sezone. Zvijezda 09 se zaista teško može spasiti, a u teškoj situaciji je i FK Igman.

Željezničar koji također vodi bitku za opstanak danas od 16 sati dočekuje Zrinjski. Plemići su favoriti, no Plavi se nadaju da na prepunoj Grbavici mogu iznenaditi i obradovati armiju navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra se igraju preostala dva meča 19. kola.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi