NK GOŠK poražen i od drugog tima Osijeka
Gabeljani su poraženi i drugi put u Medulinu

U četvrtak HŠK Zrinjski i NK Osijek II odlučuju o finalisti

NK GOŠK poražen i od drugog tima Osijeka

Nogometaši GOŠK-a doživjeli su i drugi poraz na ovogodišnjem izdanju "Medulin Cupa". Nakon poraza od Zrinjskog Gabeljani su danas poraženi i od drugog tima NK Osijek s 1:3.

Poveo je GOŠK golom Gržana u 27. minuti a samo 4 minute kasnije poravnao je za Osječane Toni Kolega. 

Daku je u 62. minuti donio prednost Slavoncima a nedugo zatim je vratar Osijeka zaustavio odličan pokušaj Kneževića koji je mogao stvari vratiti na početak. Pobjedu je hrvatski tim ovjerio u 84. minuti. Čakarić je prevario svog čuvara i slabo šutirao ali je golman Brkić loše reagirao i lopta se zakoprcala u mreži. 

GOŠK je utakmicu završio s desetoricom jer je Hasanhodžić dobio crveni karton u 88. minuti. U četvrtak se sastaju HŠK Zrinjski i NK Osijek II a pobjednik će izboriti finale ovog turnira. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi