NK Široki Brijeg doveo iskusnog lijevog beka
Foto: NK Široki Brijeg

Zamjena za Josipa Kvesića

NK Široki Brijeg doveo iskusnog lijevog beka · Zvanično

NK Široki Brijeg predstavio je danas novo pojačanje.

Plavo-bijeli su odlaskom Josipa Kvesića ostali na samo jednom lijevom beku, a prazninu na toj poziciji će, kako se i najavljivalo prethodnih dana, pokriti 33-godišnji Tomislav Čuljak.

Ovaj hrvatski internacionalac je sa Širokim Brijegom potpisao jednogodišnji ugovor, a na Pecari vjeruju da će opravdati povjerenje i pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Čuljak je na početku prošle sezone bio bez kluba da bi se 7. februara pridružio Cibaliji u kojoj je do prekida sezone zbog korona virusa odigrao svega tri utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U našoj zemlji je ranije imao priliku igrati za Vitez.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi