Toni Karačić na klupi Širokobriježana

NK Široki Brijeg ekspresno pronašao novog trenera

10

Komentari (10)

magistar
Široki je krenuo putem debilnih ekipa, već treća promjena trenera, nema od toga ništa, nije trener u pitanju. Ja sam prije početka sezone rekao da će Široki polako ali sigurno odlepršati iz vrha BiH fudbala. I to ćemo već vidjeti ove a naročito sljedećih sezona. Ne mogu se oni boriti sa većim centrima na duže staze
VELEZ
HDZ je sve okrenulo prema zrinjskog. Nema vise financijskog pomoc sirokom. Nestat ce siroki ko i herceg bosna ako bog da.
Đuka
Da si ti okrenulo malo prema gramatika mozda ne bi ispadao ovako spadalo
seibeg
naravno, nestali su i brotnjo, ljubuški, posušje, žepče, troglav sa BH scene (Premier lige), pravda mora pobijediti kat tad a evo dočekaćemo ubrzo da u Premier ligi igraju samo jaki a ne da politika kroji po nacionalnom ključu, fali ovoj Premier ligi još Jedinstvo Bihać, Gradina Srebrenik, Budućnost Banovići, Zvijezda Gradačac
Ludilo_brale
Seibeg.. Kad vec tako pises gdje su ti Jedinstvo Bihać , Budućnost Banovići , a oni su velegradovi za Posušje i Čitluk .. Veleza nije bilo na mapi 3 god. , sad predzadnji .. lova je sve , toliko tvom komentaru .
bugx
k.k. siroki je propao, na redu je i fudbal, slijedeće godine ispadanje... para nema
mirza24
toni zvani plati pa igras
Terminator
Mica
alumina poropo
PlavoBijeli
Aj bar neko pametan...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.