Karačić: Čeka nas paklen raspored!

Široki Brijeg u subotu na Koševu

Karačić: Čeka nas paklen raspored!

S. Mlaćo

Novi izazov nogometaše Širokog Brijega očekuje u subotu na stadionu Koševu.

Rival će biti aktuelni lider FK Sarajevo, a ova dva tima dobro se poznaju. Tajni nema, pa se očekuje kvalitetan meč.

“Radili smo dosta naporno, ali u okrnjenom sastavu. Nedjelja i ponedjeljak bili su dani odmora. U utorak su treninzi bili ujutro i poslijepodne, a od srijede radimo jednom dnevno i s lakšim treninzima. U ovoj stanci napustio nas je važan igrač, Bernardo Matić, koji je prešao u španjolski Real Racing Club. On će nam sigurno mnogo nedostajati, ali ostaje nam samo poželjeti mu sreću u nastavku karijere. Nestrpljivo smo čekali povratak naših reprezentativaca kako bi odradili nekolilo zajedničkih treninga i što bolje se pripremili za subotnji derbi s FK Sarajevo na Koševu, prvu u nizu teških utakmica koje nam slijede. Čeka nas paklen raspored subota-srijeda nakon stanke", kazao je trener Širokobriježana Toni Karačić.

Široki Brijeg u subotnji meč ulazi za četvrte pozicije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi