Barbarić: Moramo razmišljati samo o pobjedi

Mali hercegovački derbi na Pecari

Barbarić: Moramo razmišljati samo o pobjedi

Samir Mlaćo

Pred NK Široki Brijeg sutra je novi važan meč.

Pred NK Široki Brijeg sutra je novi važan meč.

Radi se o malom hercegovačkom derbiju protiv HŠK Posušje. Širokobriježani su u igri za Evropi, dok gosti vode bitku za opstanak.

Tim povodom meču su ispred kluba sa Pecare najavili šef struke Ivica Barbarić i prvotimac Daniel Lukić.

Barbarić se tako konačno pojavio pred medijima, a redovno to izbjegava poslije utakmice, kako domaćim, tako i gostujućim.

“Utakmice ova dva kluba uvijek budu dinamične. Važnost bodova nadilazi puno toga u ovoj utakmici. Posušje ima jako iskusnog i praktičnog trenera Branka Karačića. Utakmica će biti jako teška za obje momčadi, ali mi moramo razmišljati samo o pobjedi i nadam se kako ćemo je ostvariti“, rekao je Barbarić.

Oglasi

Trener Širokog Brijega je kazao kako njegova momčad ima manjih problema s kartonima i ozljedama, ali da igrači koji su na raspolaganju mogu odgovoriti zadatku. Za utakmicu sigurno ne konkuriraju suspendirani Dominik Radić i Ivan Pranjić, a upitan je nastup Morisa Valinčića.

“Nakon nekoliko propuštenih utakmica vratio nam se Mihael Kuprešak i to je jako važno za nas“, istakao je trener Širokog Brijega.

Napadač tima sa Pecare Daniel Lukić naglasio je kako utakmice ova dva kluba uvijek budu zanimljive i pune naboja.

“Ova utakmica je jako važna za obje momčadi, ali mi na domaćem terenu idemo po pobjedu i to je jedino što nas zanima", kazao je Lukić.

Dodao je kako Široki Brijeg može na svojoj Pecari doći do važne pobjede u borbi za Europu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nadam se kako možemo doći do pobjede uz podršku naših navijača. Volio bih postići pogodak na ovoj utakmici, ali jedino što je važno je rezultat, odnosno pobjeda naše momčadi“, rekao je napadač Širokog Brijega.

Meč na Pecari igra se sutra od 18 sati, a pravdu će dijeliti Musa Mateo iz Čitluka.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi