"Velež nam je ostao dužnik"
FOTO: NK Široki Brijeg

Press konferencija NK Široki Brijeg

"Velež nam je ostao dužnik"

H. Zilić

Nakon reprezentativne pauze ovaj vikend se nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kolo će u petak od 18 sati otvoriti Velež i Široki Brijeg, to će biti ujedno i prvi susret 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pred pomenuti susret održana je press konferencija NK Široki Brijeg na kojoj su se obratili trener Jure Ivanković i prvotimac Jakov Blagaić.

"Stabilizirali smo se, uvezali smo dvije pobjede bez primljenog pogotka i nadam se nastavku naše pozitivne serije. Na pravom smo putu vratiti se u pravi ritam koji će nas držati konkurentnima za vrh", rekaoje Ivanković i najavio dobru predstavu svoje momčadi.

"Idemo se predstaviti dobrom igrom. Očekuje nas zahtjevna i dinamična utakmica, kao i sve do sada naše međusobne utakmice. Ipak, želimo nastaviti pozitivnu seriju. Uvjeren sam kako ćemo se dobro potući za bodove“, poručio je Ivanković.

Njegov optimizam dijeli i vezni igrač Jakov Blagaić iza kojega je vjerojatno ponajbolja utakmica u dresu Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je da sam protiv Slobode napokon postigao svoj prvi pogodak za Široki Brijeg. Zadovoljan sam i svojom igrom. Upoznao sam ligu, forma mi je u uzlaznoj putanji i na meni je sada nastaviti raditi.Iza nas je dosta međusobnih utakmica i nema puno nepoznanica. Velež nam je ostao dužnik, idemo po bodove", smatra Blagaić.

"Očekujem nas sve u dobrom fizičkom stanju nakon odrađenog mini ciklusa razvojnih treninga u stanci. Imamo sve preduvjete za pravu utakmicu. Idemo se pokazati u najboljem svjetlu“, poručio je Ivanković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
lijepo bi bilo da široki pusti rođenim, slave 100-godišnjicu ... kakva bi to bila proslava u federalnoj?
3 5
user1596202076
Ubice vas velez 3 komada
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi