Preminuo navijač koji je s kašike bagera gledao meč Premijer lige
FOTO: Jabuka.tv

Tužna vijest

Preminuo navijač koji je s kašike bagera gledao meč Premijer lige

A. Čaušević

Jedna od najzanimljivih scena iz ove sezone Premijer lige BiH zabilježena je već u prvom kolu. 

Kako gledateljima nije dozvoljen ulaz na stadiona dvojica navijača Širokog Brijega su utakmicu protiv Tuzla Cityja posmatrali s kašike bagera.

Široki Brijeg je večeras saopštio tužnu vijest kako je jedan od dvojice navijača, 51-godišnji Miroslav Soldo - Srbinović preminuo.

"S velikom tugom i žalosti ovoga poslijepodneva primili smo vijest o iznenadnoj smrti 51-godišnjeg Miroslava Solde - Srbinovića. Pokojni Miro bio je primjer istinskog navijača i privrženika bojama NK Široki Brijeg. Nije bilo utakmice na kojoj nije bodrio momčad s Pecare. Bilo da se igrala natjecateljska, pripremna ili, pak, revijalna utakmica, Mirina podrška nikad nije izostajala.

Čak i u ova loša vremena, vremena koronavirusa koja su navijače odvojila od stadiona, Miro je našao način kako bodriti svoju momčad. Na utakmici protiv FK Tuzla City na otvaranju sezone iz kašike bagera je izvan stadiona navijao za plave, a ova je fotografija snimljena upravo na toj utakmici i ostat će kao vječna uspomena na jednog od najvećih i najprivrženijih navijača našega kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"...𝗮 𝗷𝗮 𝗰́𝘂 𝗶 𝗱𝗮𝗹𝗷𝗲 𝗱𝗮 𝗴𝗮 𝗽𝗿𝗮𝘁𝗶𝗺..." 🕯🙏💙 S velikom tugom i žalosti ovoga poslijepodneva primili smo vijest o...

Posted by NK Široki Brijeg on Thursday, November 26, 2020

Dragi Miro, počivaj u miru Božjem, a tvojoj obitelji i prijateljima duboka sućut", saopštili su iz Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deminutive
Vedran Puljić... Da se ne zaboravi.
17 4
Penderinos
E jbg. idući put očekuje naslov Preminuo beskućnik koji je ispred binga prije podne rovio kontejner. Pogledajte koliko ste samo u posljednje vrijeme ljudi sazaljevali mogli ste komotno napraviti rubriku smrtovnice
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi