NK Široki Brijeg pobjedom protiv Pohang Steelersa završio pripreme u Antaliji

Bh. tim slavio sa 3:0

NK Široki Brijeg pobjedom protiv Pohang Steelersa završio pripreme u Antaliji

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega danas su u prijateljskoj utakmici pobijedili južnokorejski Pohang Steelers sa 3:0.

Igrači Širokog završili su svoj dio priprema u turskoj Antaliji pobjedom u još jednoj pripremnoj utakmici. Sada će se bh. tim vratiti u našu zemlju, te odraditi finalni dio priprema pred nastavak Premijer lige BiH.

Danas su fudbaleri s Pecare u Antaliji pobijedili južnokorejski Pohang sa 3:0, te na najbolji način završili ovaj dio priprema. Široki je poveo u 15. minuti kada je Franjić pogodio sa bijele tačke za 1:0.

Bh. tim do drugog gola stigao je u 40. minuti, a ponovo je mrežu protivničkog tima zatresao Franjić. Konačnih 3:0 igrači Širokog postavili su u 56. minuti, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Turčin.

Pripremni meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg - Pohang Steelers 3:0

Široki Brijeg: Zlomislić, Ćorić, Matić, Perković, Marković, Enin, Begonja, Marić, Franjić, Eliomar, Bagarić (još su igrali: Ćorluka, Babić, Hrkać, Popović, Jurić, Turčin).

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti