Finalisti Lige prvaka pojačali NK Široki Brijeg
FOTO: NK Široki Brijeg/facebook

Veliki posao tima sa Pecare

Finalisti Lige prvaka pojačali NK Široki Brijeg

Haris Zilić

NK Široki Brijeg je ima veoma aktivno ljeto. Klub je potpisao i saradnju sa Hajdukom, a stigao je i trener Budimir koji je prošle sezone juniore splitskog kluba odveo do fnala juniorske Lige prvaka. Čini se da ta saradnja daje sve ozbiljnije rezultate.

Dvojica finalista Lige prvaka od naredne sezone će nositi dres tima sa Pecare.

Širokom brijegu pridružili su se Marko Capan (19) i Jere Vrcić (18), a klub je to potvrdio.

"Marko Capan (19) i Jere Vrcić (18) najmanje do kraja sljedeće sezone nosit će dres NK Široki Brijeg.

Ponajbolji članovi juniorske momčadi HNK Hajduk Split, koju je trener Marijan Budimir prošle sezone doveo do naslova europskog doprvaka, na Pecaru dolaze u sklopu suradnje Hajduka i Širokog Brijega.

Marko Capan je kapetan juniora Hajduka i igra na poziciji defenzivnog veznog igrača. Odigrao je pet utakmica za prvu momčad Hajduka i upisao je dvije asistencije, a tri puta je asistirao za gol u 12 utakmica juniorske Lige prvaka u prošloj sezoni.

Oglasi

"Jako sam sretan što sam postao dijelom kvalitetne momčadi kakva je NK Široki Brijeg. Vjerujem kako će mi boravak na Pecari doprinijeti u razvoju karijere. U svojoj prvoj seniorskoj sezoni želim što više napredovati u svakom segmentu i s novim suigračima postići što bolji rezultat", kazao je Capan na službenom predstavljanju.

Krilni napadač Jere Vrcić na Pecaru stiže kao najbolji strijelac Hajdukovih juniora u Ligi prvaka mladih prošle sezone. U 13 utakmica ostvario je učinak od pet golova i dvije asistencije. Za prvu momčad Hajduka upisao je jedan nastup u hrvatskom Kupu.

"Dolazim na posudbu kako bi stekao iskustvo seniorskog nogometa i pokušao pridonijeti uspjehu Širokog Brijega u novoj sezoni. Odlično poznajem trenera i njegove zahtjeve. Vjerujem kako ću ovdje dodatno napredovati pod njegovim vodstvom", istaknuo je Vrcić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marko i Jere, dobro došli!", stoji u saopštenju NK Široki Brijeg.

🆕️✍️🏻 | Marko Capan i Jere Vrcić novi su igrači Širokog Brijega Marko Capan (19) i Jere Vrcić (18) najmanje do kraja...

Posted by NK Široki Brijeg on Tuesday, August 1, 2023
Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije