"I zadnji atom snage za pobjedu"
FOTO: A. Čaušević

Press konferencija tima sa Pecare

"I zadnji atom snage za pobjedu"

Haris Zilić

U 27. kolu Premijer lige BiH Široki Brijeg će ugostiti Rudar iz Prijedora u subotu, 23. aprila u 15 sati.

Nakon odlaska Jure Ivankovića s kormila tima sa Pecare, ovu će utakmicu s klupe voditi njegovi dosadašnji pomoćnici Vlado Hrkać i Stanko Bubalo.

"Žao mi je zbog odlaska Jure Ivankovića. On je, prije svega, sjajan čovjek, osoba za primjer, ali i odličan trener koji je posložio mnoge stvari u momčadi. Nažalost, nakon uspješne jesenske polusezone, na proljeće smo podbacili i rezultat nije pratio njegov kvalitetan rad. Želim mu sve najbolje. Bila mi je čast biti njegovim suradnikom", rekao je Stanko Bubalo za službenu klupsku stranicu.

Najveći motiv u subotnjoj utakmici, kako je dodao popularni Ronaldo iz Turčinovića, bit će osvajanje tri boda za povratak na pobjednički kolosijek i vraćanje pozitivnog ozračja među Plavo-bijele.

"Imamo veliki imperativ protiv Rudara. Obećavam kako ćemo dati i zadnji atom snage za pobjedu i osvajanje tri boda koja bi nas vratila na pobjedničke tračnice. To je najmanje što možemo učiniti za naše navijače", poručio je Bubalo.

"Rudar jest posljednja ekipa u ligi, ali sigurno nisu za podcijeniti. U nekim utakmicama su nezasluženo ostali bez bodova. Moramo biti oprezni."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za ovu utakmicu u redovima Širokog Brijega neće konkurisati od ranije povrijeđeni Vinko Rozić, Bože Musa, Petar Bosančić i Ilija Mašić te suspendirani Marijan Ćavar.

Glavni sudija susreta na Pecari bit će Dražen Marić iz Bijeljine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi