NK Široki Brijeg ozvaničio vrijedan transfer
FOTO: NK Široki Brijeg

Posao sklopljen

NK Široki Brijeg ozvaničio vrijedan transfer

H. Zilić

NK Široki Brijeg ozvaničio je još jedan transfer.

Dres kluba sa Pecare u novoj sezoni nosit će Renato Josipović.

"S velikim zadovoljstvom želimo potvrditi kako je danas jedan od ponajboljih mladih europskih vratara, dvadesetjednogodišnji Renato Josipović potpisao jednogodišnji ugovor s Plavo-bijelima s Pecare i kao igrač NK Široki Brijeg ulazi u novu sezonu.

Renato je dijete HNK Šibenik, početne igračke korake napravio je na Šubićevcu, a njegov veliki vratarski talent s 14 godina primijetili su skauti GNK Dinamo Zagreb i odveli ga u Zagreb.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Maksimiru je bio treći vratar seniorske momčadi i branio za GNK Dinamo II. U potrazi za minutažom prošlu je sezonu proveo na posudbi u slovenskom prvoligašu NK Bravo", stoji u objavi NK Široki Brijeg.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjeni95
golman a ne vratar. Bosanski jezik pricamo u BiH, a ne hrvatski. Hvala.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti