Iz Slovenije u Premijer ligu BiH?

Pregovori su u toku

Iz Slovenije u Premijer ligu BiH?

S. Mlaćo
Nakon odlaska čak desetorice nogometaša i šefa struke Ivice Barbarića u NK Široki Brijeg tragaju za pojačanjima.

Posla je mnogo, a na Pecaru bi se prema nezvaničnim informacijama mogao vratiti Stipo Marković.

Marković je posljednji angažman imao u NK Radomlje iz Slovenije, a nastupao je i za NK Rudeš, te NK Lokomotiva.

U Širokom Brijegu je pružao sjajne partije što mu je donijelo transfer u Lokomotivu iz Zagreba, no očekivalo se mnogo više.

Bio je čak i meta FK Sarajevo, a sada ja najbliži povratku u staro jato.

Sve će biti jasnije u narednim danima, ali svakako da su Širokom Brijegu pojačanja prijeko potrebna.

Oglasi

Podsjetimo, Široki Brijeg je za dan ostao bez desetorice nogometaša.

Do sada je dogovoren sporazumni raskid ugovora sa šestoricom igrača, a četvorici igrača istekli su ugovori te oni više neće nositi plavo-bijeli dres momčadi s Pecare.

Naime, Bruno Oliveira, Kristijan Luburić, Ivan Bošnjak, Tomislav Knežević, Ilan Pejić i Kadu potpisali su sporazumne raskide ugovora. S druge strane, Renatu Josipoviću, Dominiku Radiću i Juraju Ljubiću s posljednjim danom mjeseca svibnja istekli su ugovori, kao i Iliji Mašiću koji će karijeru nastaviti u NK Lokomotiva Zagreb.

Svim navedenim igračima zahvaljujemo se na korektnoj suradnji, profesionalnom odnosu i osobnom doprinosu koji su ugradili u Nogometni klub Široki Brijeg te im želimo mnogo uspjeha u nastavku njihovih karijera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, u cilju transparentnog informiranja naših navijača, sponzora, članova i prijatelja Kluba, želimo istaknuti kako su pripreme i planovi Nogometnog kluba Široki Brijeg za sljedeću sezonu u punom jeku. Sportski je segment u svakodnevnom kontaktu s adekvatnim rješenjima kako bi Nogometni klub Široki Brijeg u sljedeću sezonu ušao maksimalno spremno“, naveli su u objavi iz NK Široki Brijeg.

Jučer je potvrđen i odlazak trenera Ivice Barbarića i njegovog trenerskog tima.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi