NK Široki Brijeg sutra u Tomislavgradu

Humanitarna utakmica

NK Široki Brijeg sutra u Tomislavgradu

NK Široki Brijeg će sutra u Tomislavgradu na Gradskom stadionu odigrati humanitarnu utakmicu protiv istoimenog domaćina.

Širokobriježani su se odazvali na poziv HNK Tomislavgrad za ovu humanitarnu utakmicu kako bi pomogli Kati Bagarić i njenoj djeci da izgrade kuću.

Svi koji žele doprinijeti ovoj velikoj humanitarnoj akciji i pridružiti se, te pomoći, mogu to uraditi kupnjom karte za ovu utakmicu, a cijene su 10 KM i 50 KM ili pozvati na broj telefona 092 890 883, te i na taj način donirati 2KM za ovu akciju.

Utakmica između Tomislavgrada i Širokog Brijega igra se sutra (03.kolovoza 2010. godine) na Gradskom stadionu u Tomislavgradu sa početkom u 18 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.