NK Široki slavio u Mostaru
Pioniri NK Široki bili su bolji od vršnjaka iz HŠK Zrinjski.

20. kolo Premijer lige za pionire

NK Široki slavio u Mostaru

Pioniri NK Široki Brijeg slavili su danas u Mostaru protiv svojih vršnjaka iz HŠK Zrinjski u utakmici 20. kola Premijer lige za pionire u utakmici igranoj na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski rezultatom 1:0.

Mlade nade Zrinjskog i Širokog danas su odigrali zanimljivu, čvrstu i borbenu utakmicu u Mostaru. Prvo poluvrijeme je bilo posebno čvrsto pa su već početkom utakmice po jedan igrač domaćih i gostiju nakon jakog sudara glavama završili u mostarskoj hitnoj pomoći ali srećom, osim modrica i oteklina za momke neće biti većih posljedica.

Odluka o pobjedniku ove utakmice pala je u 57. minuti kada je dosuđen jedanaesterac za NK Široki a siguran realizator bio je Dominik Čeko pa su mladi Širokobriježani Mostar napustili s velika 3 boda.

HŠK Zrinjski: L.Pandža, Cvitković, Kudić, Zovko, Čule, F. Pandža, Raguž, D. Marić, Šakota, Z.Marić, Ćubela ( Pušić, Glavina, Rotim, Vazgeč, Mandić, A. Zovko, B. Zovko)

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

NK Široki Brijeg: Primorac, Čulina, Oreč, B.Prusina, Mikulić, Čeko, Kraljević, A. Prusina, Šarac, Karačić, Musa ( Jelić, Sabljić, Lasić, Sesar, Čović, Ćavar, Zovko)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi