NK Travnik juriša na titulu: Na Pirotu stigao i Enes Palalić

Posljednja prinova ove zime u Vezirima

NK Travnik juriša na titulu: Na Pirotu stigao i Enes Palalić

S. Mlaćo

Veliko pojačanje za drugi dio sezone dobio je danas NK Travnik. Naime, redove Vezira je pojačao Enes Palalić koji na Pirotu stiže iz bugojanske Iskre.

Palalić je ponikao u Iskri, gdje je bio jedan od najboljih nogometaša u proteklom periodu, a sada se odlučio za NK Travnik s kojim želim izboriti povratak u Prvu ligu FBiH.

Radi se o vezisti koji će biti posljednje pojačanje Travnika ove zime. Prethodno su na Pirotu stigli Muratspahić, Kršić, Goloman, Skopljak, Čakić, Torlak, Šero, Čurić...

Veziri su do sada odigrali i jedan prijateljski i to protiv federalnog prvoligaša NK Vitez. Bilo je 2:1 u korist izabranika Jasmina Džidića.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti