NK Travnik okončao pripreme u Makarskoj

Veziri se vraćaju kući

NK Travnik okončao pripreme u Makarskoj

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika okončali su pripreme u Makarskoj gdje su boravili osam dana. Veziri su imali sjajne uslove za rad, te je sve proteklo u sjajnoj atmosferi.

Odigrali su i par prijateljskih utakmica na kojima je stručni štab na čelu sa Igorom Remetićem mogao vidjeti čime raspolaže, te uigrati se za nastavak sezone u kojima tim sa Pirote ima samo jedan cilj - opstanak u ligi.

"Ovim putem igrači i stručni štab NK Travnik zahvaljuje se osoblju hotela Bonaca na čelu sa vlasnikom Dinom Ljubojevićem na uslovima koje smo imali tokom osmodnevnih priprema", istakli su iz NK Travnik.

Veziri će drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH otvoriti gostovanjem kod Slavena iz Živinica, a do tog susreta odigrat će i prijateljski meč protiv Željezničara iz Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi