Kokot: Pripreme teku dobro, važno je da nema povreda

Iskusni napadač Travnika

Kokot: Pripreme teku dobro, važno je da nema povreda

Fudbaleri federalnog prvoligaša Travnika trenutno u Makarskoj obavljaju pripreme za drugi dio sezone.

Veziri će već sutra odigrati novi pripremni meč, ovoga puta protiv Čapljine, a o onome što je dosad napravljeno na obali Jadrana za klupsku stranicu je govorio iskusni napadač Vezira Zoran Kokot.

“Pripreme u Makarskoj do sada teku dobro i bez povreda što je najvažnije, uigravamo se i nadamo najboljem. Igramo korektno s obzirom da je u ekipi dosta novih igrača. Pred nama je težak put i svakako se nadamo opstanku. Svi igrači su svjesni situacije i jako se radi da izborimo naš cilj”, kazao je Kokot.

Osvrnuo se i na sami dolazak u Travnik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Što se tiče samog dolaska, brzo smo se dogovorili i ljudi iz Uprave su bili jako korektni. Sigurno svi znamo da se Travnik nalazi u lošoj poziciji, međutim nema nazad, treba vratiti ovaj klub na mjesto na kojem ovakav klub treba biti, a to je sigurno Premijer liga. Međutim sada želimo ostati u Prvoj ligi i to je primarni cilj”, istakao je ofanzivac Vezira.

Kokot je u Travnik stigao iz gradačačke Zvijezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi