Svečano na Piroti: FK Sarajevo na rođendanu NK Travnik, uručeni pokloni, ovacije za Dudića
Sarajčić i Dudić prije samog početka meča

Veziri imaju bogatu historiju, a trenutno su u Prvoj ligi FBiH

Svečano na Piroti: FK Sarajevo na rođendanu NK Travnik, uručeni pokloni, ovacije za Dudića

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo
Svečano je danas na travničkoj Piroti.

NK Travnik je povodom obilježavanja 100. godina postojanja ugostio FK Sarajevo.

Veziri i bordo klub imaju dugu tradiciju, odigrali su i veliki broj međusobnih utakmica, te su odnosi čelnika dva kluba itekako dobri.

Prije samog početka meča na Piroti, čelnici NK Travnik uručili su poklon sportskom direktoru FK Sarajevo Emiru Hadžiću u znak zahvalnice za dolazak jednog od najvećih bh. klubova u Travnik, a poklon u vidu dresa uručen je i šefu struke bordo kluba Feđi Dudiću.

Opis nije dostupan.

Dudić je kao igrač sa uspjehom nosio nosio dres Vezira, a na Piroti je i počeo svoju uspješnu trenersku, odnosno napravio prve trenerske korake, što sigurno nikada neće zaboraviti.

Oglasi

Trenutno je  jedan od najboljih bh. trenera. Sa tribina Pirote dobio je veliki aplauz, kao i ostali članovi FK Sarajevo.

Poklon Dudiću uručio je Midhat Sarajčić, član Upravnog odbora NK Travnik.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajčić i Dudić su bili saigrači u dresu kluba sa Pirote, a Dudić je poklonio potpisan dres nogometaša Sarajeva te se još jednom prisjetio legendarnog Elvedina Varupe koji je prije sedam godina preminuo, a bio je legenda NK Travnik i Premijer lige naše zemlje.

 NK Travnik trenutno nastupa u Prvoj ligi FBiH, a svi navijači i simpatizeri ovog kluba nadaju se skorijem povratku u Premijer ligu, te ponovnim duelima sa najvećim bh. timovima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zilan66
Ovaj lik Sarajka je ovaj klub vratio 100 godina unazad.nepismen,nestrucan i sklon maliverzacijama.
8 0
Gari Garinča
Dok se u nogometu vrte likovi kao što je ovaj Sarajka i dalje će naši klubovi u Evropi ispadati od Malte, Farskih otoka, Lihtenštajna, Gibraltara, itd.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi