NK Vitez danas predstavlja Tomislava Ivičića

Pojačanje za navalni red bh. premijerligaša

NK Vitez danas predstavlja Tomislava Ivičića

S. Mlaćo

NK Vitez danas će predstaviti novo pojačanje za drugi dio sezone BH Telecom Premijer lige BiH. Naime, dres Vitežana će u narednom periodu nositi 30-godišnji napadač Tomislav Ivičić, koji je posljednji angažman imao u redovima NK Zadar.

U BiH je nosio i dres NK GOŠK Gabela, a bio je i član Dugopolja, Segeste Sisak, Liberasa, Rudeša, Al-Fahaheela, Samobora, Vinogradara, Pomorca, Međumirja...

Ivičić će danas odraditi i prvi trening, te se upoznati sa novim saigračima.

Trener Viteza Ivica Bonić kazao je za SportSport.ba da će ovaj klub do početka drugog dijela sezone možda angažovati još jedno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez će nastavak sezone otvoriti gostovanjem kod zeničkog Čelika u subotu. Taj meč se igra sa početkom u 17:30 sati na Bilinom Polju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti