NK Vitez: Musi i Muminoviću želimo puno uspjeha u karijeri

Napustili klub

NK Vitez: Musi i Muminoviću želimo puno uspjeha u karijeri

S. Mlaćo

Nakon završetka minule sezone BH Telecom Premijer lige, NK Vitez su napustili dosadašnji šef stručnog štaba Slaven Musa i veznjak Milan Muminović.

Musa je odlučio po drug put u svojoj karijeri sjesti na klupu GOŠK-a iz Gabele koji će u narednoj sezoni igrati u Premijer ligi, dok će Muminović nositi dres federalnog prvoligaša Sloge iz Simin Hana.

Iz NK Vitez su im se odlučili zahvaliti putem zvanične facebook stranice.

"Nakon završene sezone BH Telecom premijer lige, naš klub su napustili trener Slaven Musa i veznjak Milan Muminović. Njih dvojica karijeru će nastaviti u novom premijerligašu GOŠKu iz Gabele (Musa) odnosno Slogi iz Siminog Hana (Muminović). Ovim putem im se još jednom iskreno i srdačno zahvaljujemo što su bili dio našeg tima i pomogli izboriti ostanak u najelitnijem rangu natjecanja naše zemlje. Treneru Musi i Milanu želimo još puno uspjeha u daljnjoj karijeri", istakli su iz NK Vitez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije poznato ko će naslijediti Musu na klupi Viteza, niti kada će početi pripreme ovog kluba za novu sezonu Premijer lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi