NK Zagreb ostao bez trenera

Nova trenerska promjena u Hrvatskoj

NK Zagreb ostao bez trenera

NK Zagreb je šesti klub od starta sezone u Hrvatskoj koji je ostao bez trenera.

Luka Pavlović je podnio ostavku nakon poraza u Zadru u meču 9. kola naglasivši kako je vrijeme za promjene. Ne zna se u ovom momentu koji su Pavlovićevi planovi, ali nije nemoguće da se vrati poslu u mlađim kategorijama gdje je imao dosta uspijeha.

Prve informacije kažu da bi njegov dosadašnji asistent Gordan Ciprić mogao postati ne samo trenutno već i trajno riješenje na klupi, a on je inače uključen i u rad mlade selekcije Hrvatske. Zagreb je nakon 9. kola na istoj poziciji sa 13. bodova što je samo tri više od Cibalie koja je 12, a već ta pozicija vodi u niži rang jer ispada pet timova. Sljedeći protivnik Zagreba je u petak Rijeka.

Trenere su još od starta sezone promijenili Varaždin, Lučko, Šibenik, Karlovac i Cibalia, sve timovi sa posljednjih pet pozicija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.