6

Komentari (6)

Pajdoopajdonu
Prodavac utakmica i prevarant nasao da prica pricu. Ko o cemu ***** o postenju pickicu kurcino
rd07
opajdari ti piskic staru njoj je prodao kurcinu.
PoliziaMerda1981
Tako si se isto slikao sa Olimpikovim dresom kada ste im prodali utakmicu kući. Valjda provokacija Veležu koji je poštenim putem išao. Vidiš sta je sudbina vi za Olimpikom, a Velez u vrhu domaćeg fudbala
rd07
Vidiš kako si glup, slikali sml se jer ste nas dobili 7:0 dole i vi ste nudili pare da vam pustimo utamici nije ni velez meka i Medina bolje šuti….
PoliziaMerda1981
Slikali sa Olimpikovim dresom nakon što je Zvijezda kući pustila Olimpiku da bi se narugali Veležu koji vas je te sezone dobio 7:0 i onda se čudite što vam se ovo dešava
Patrice77
Ma ja evo sve im se ovo zbog jadmog sirotog Veleza desava.. smrc smrc. Bolan ne bio ljudi se gase deset godina, nema tu hajra i nafake.. ne desava se njima ovo zbog neke Velezovske karme. Po tome bi se svi klubovi u BiH pogasili jer svako je svakom neko tako nastetio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.