NK Zvijezda i FK Budućnost odmjeriće snage na Tušnju
I jedna i druga ekipa tempiraju formu za drugi dio sezone

Prijateljska utakmica

NK Zvijezda i FK Budućnost odmjeriće snage na Tušnju

E. Dindić

Na pomoćnom terenu stadiona Tušanj u prijateljskoj utakmici svoje snage odmjeriće Zvijezda iz Gradačca i Budućnost iz Banovića. 

Biće ovo drugi prijateljski susret za tim Zvijezde. U prvom susretu u jednoj sjajnoj fudbalskoj predstavi bili su bolji od Slobode rezultatom 3:2.

Tim iz Banovića lider je Druge lige Federacije BiH, gdje će u drugom dijelu sezone voditi žestoku borbu za plasman u rang više. Sigurno je da će im susret za Zvijezdom iz Gradačca pokazati koliko Budućnost u ovom trenutku može, te na čemu trebaju raditi do početka prvenstva.

Podsjetimo, utakmica između Zvijezde i Budućnosti na rasporedu je sutra sa početkom od 14:00 sati.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi