Budućnost iz Banovića startala sa pripremama

Za sada jedno novo ime

Budućnost iz Banovića startala sa pripremama

S. Mlaćo

Jesenji prvak Druge lige Sjever Budućnost iz Banovića startala je sa pripremama za drugi dio sezoe. Jedino novo ime u timu Munevera Rizvića za sada je Admir Čorhodžić koj je stigao iz Mladost Soline, dok je Banovićane napustio Sadžid Fazlić.

"U narednom periodu očekujemo dolazak još par igrača,a tokom priprema nekoliko igrača iz omladinskog pogona priključit će se prvom timu.

Ono što je važno za naš tim da su se nakon povreda trenažnom procesu vratili Safet Mustafić i Halil Mahmutović. Zbog povrede u Kup utakmici protiv Rijeke Šerići prvi dio priprema će propustiti Adnan Zukić", saopštili su iz FK Budućnost.

Podsjetimo, Budućnost nakon 15 odigranih kola ima 33 osvojena boda, četiri više u odnosu na NK Svatovac, te pet na NK Čelić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Drugi dio sezone Banovićani će otvoriti gostovanjem kod Dinama iz D. Mahale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi