Noble: Ljudsko sam biće, naravno da ću se zaštiti ako mi neko priđe

Tukao se s huliganom

Noble: Ljudsko sam biće, naravno da ću se zaštiti ako mi neko priđe

E. Škorić

Kapiten West Hama Mark Noble imao je manji fizički obračun s jednim navijačem ili  bolje rečeno huliganom tog kluba.

West Ham je s 3:0 poražen od Burnleyja ui Londonu, a početkom drugog dijela, kada su gosti dali prvi od tri gola, uslijedio je kraći prekid jer su navijači počeli da ulaze na teren.

Noble je imao obračun s huliganom, a vlasnici kluba David Sullivan i David Gold morali su da bježe sa stadiona, pošto je bijesna masa pokušavala da se obračuna i s njima.

Noble, koji je huligana bacio na travu, nakon meča je kazao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jedini način da usrećite navijače je da pobijedite. Mi smo u prvom dijelu trebali zabiti barem dva gola, a čim smo počeli gubiti, krenulo je nezadovoljstvo i atmosfera se promijenila", rekao je Noble, pa je dodao:

"Ja sam ljudsko biće, znam da sam na terenu pod nazdorom, ali ako mi se neko približi naravno da ću se zaštititi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi