Noble produžio ugovor sa West Hamom
Dogovoren nastavak saradnje

Ostao vjeran svom klubu

Noble produžio ugovor sa West Hamom

S. Mlaćo

Kapiten West Hama Mark Noble produžio je ugovor sa ovim timom do 2021. godine. Noble je za popularne Čekićare debitovao 2004. godine, te upisao više od 400 nastupa, te su mu čelnici kluba ponudili novi ugovor.

Nije se dvoumio i povukao je očekivan potez.

"U ovom klubu sam cijeli svoj život. Uviek sam to i želio. Mislim da se krećemo u dobrom pravcu i sada je bilo pravo vrijeme za novi ugovor", riječi su Noblea.

Ovaj 31-godišnjak ove sezone je za svoj tim upisao 11 nastupa uz dvije asistencije. West Ham se trenutno nalazi na 11. mjestu engleske Premier lige sa 21. osvojenim bodom.

Top Komentari

avatar
Cega 11 pogodaka pa nije Aguero
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi