Marko Arnautović u januaru dobija ponudu iz snova?

Engleski mediji tvrde

Marko Arnautović u januaru dobija ponudu iz snova?

Austrijski napadač Marko Arnautović bi u zimskom prelaznom roku mogao napraviti veliki transfer, javljaju engleski mediji.

Za usluge Arnautovića navodno je zainteresovan veliki Manchester United, koji je spreman ponuditi 50 miliona funti za napadača West Hama.

United igra lošu sezonu. Nakon 13 kola zauzima tek sedmo mjesto i ima negativnu gol razliku (20:21), a Josea Mourinha posebno zabrinjava vrlo loša forma ofanzivnog dijela tima.

Portugalski stručnjak želi popraviti realizaciju, a rješenje vidi u dovođenju Marka Arnautovića koji je ove sezone prvo ime West Hama sa pet postignutih golova u Premier ligi što je više od bilo kojeg fudbalera Uniteda izuzev Martiala koji je postigao jedan gol više.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Marko Arnautović je član West Hama od ljeta 2017. godine kada je stigao iz Stoke Cityja, a u prošlosti je igrao za Werder, Twente, Inter...

Već se špekulisalo da Austrijanca porijeklom iz Srbije želi dovesti Chelsea, pa sve ukazuje na to da će Arnautović uskoro zaigrati u nekom od najvećih engleskih klubova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi