6

Komentari (6)

VelaHavle
Izgleda da je DoDick upleo svoje prste u Premijer ligu BIH... Slijedi vracanje dugova Radniku u iducem kolu lakrdijom protiv Sarajeva.
user253
Svako ko je "vidio" (a nepostojeći penal vidio je samo sudija), start i šta je svirao sudija ne može se oteti utisku da je u pitanju poklon za Borac. Nešto slično doživo je Radnik kod kuće u prošlom prvenstvu protiv Širokog u zadnjim minutama meča.
FG70
SRAMNO SUDJENJE! Nece borac dugo tako vise moci
Legenda123
Da si igrao u Bjeljini kurcio bi se i niko te ne bi bio kriv.Dovidjenja i prijatno dodjite opet
Izet
Celik je gore prosao od vas nije igrao a Zelji poklonili pobjedu
AnijakManjo
Jeste Zeljo i Amar su krivi. Sto Celik nema para, igracima plate da isplati. Zeljo i Amar su krivi, sto plivate u dugovima. Dabogda se ugasili, ****m vas zadojene.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.