Nogometaši FK Željezničar nakon prozivke odradili i trening

Pod palicom Amara Osima

Nogometaši FK Željezničar nakon prozivke odradili i trening

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Nakon prozivke u 12 sati, nogometaši Željezničar u 13 sati izašli su na pomoćni teren stadiona Grbavica i pod palicom novog šefa stručnog štaba Amara Osima odradili prvi trening u 2019. godini.

Željezničar su do sada napustili Miloš Bakrač, Ivan Čurjurić, Filip Jazvić, Filip Arežina i Jovan Blagojević, a od novih imena pojavio se Srđan Stanić koji se nedavno razišao sa Zrinjskim, te Denis Žerić koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Igmanu iz Konjica.

Iskusni Jadranko Bogičević se vratio u prvi tim nakon suspenzije, te će mu po riječima Amara Osima biti ponuđen novi ugovor.

Kako je već poznato, Plavi će u petak put Međugorja, a zatim će glavni dio priprema odraditi u Antaliji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Amar Osim je na današnjoj press konferenciji najavio da će se njegov tim pojačati, ali nije htio otkrivati na kojim pozicijama.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Trening na - 15 !
28 0
KRKAN
JEDAN JE BABUKA !!!!
0 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi