Nogometaši Krupe bodrili Zvezdu protiv Krasnodara

Sa tribina prepune Marakane

Nogometaši Krupe bodrili Zvezdu protiv Krasnodara

Samir Mlaćo

Srbijanska Crvena Zvezda sinoć je na prepunoj Marakani savladala ruski Krasnodar 2:1, te izborila prolaz u grupnu fazu Evropske lige.

Veliku podršku imali su nogometaši Zvezde, a svoje navijače su nagradili plasmanom u grupnu fazu koji se desio nakon deset godina.

Treba istaći da su sa tribina Marakane srbijanskog predstavnika bodrili i prvotimci Krupe Aleksandar Vukotić, Irfan Jašarević, Nikola Dujaković i Stefan Barić koji su objavili i slike na facebooku.

Zanimljivo da se u ljetnom prelaznom roku Aleksandar Vukotić povezivao sa Crvenom Zvezdom, ali do transfera na kraju nije došlo i on je ostao u Krupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, na ovaj način je bio dio prelijepe priče srbijanskog velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi