Nogometaši Slobode nakon zajedničkog ručka otišli na odmor
Sloboda želi do kraja u Kupu BiH

Uskoro detaljna analiza igačkog kadra

Nogometaši Slobode nakon zajedničkog ručka otišli na odmor

S. Mlaćo

FK Sloboda Tuzla danas je organizovao zajednički ručak u restoranu Zlatnik, povodom zimske pauze u sezoni 2017./2018, a na kojem su se okupili igrači, uprava kluba i članovi administracije.

"Šef stručnog štaba FK Sloboda, Slavko Petrović poželio je fudbalerima ugodan odmor uz određene savjete i individualni plan rada za vrijeme pauze koja će trajati do 8. januara, kada je zakazana prozivka igrača na stadionu Tušanj", prenosi službena stranica tima sa Tušnja.

Ispred uprave kluba obratio se predsjednik UO FK “Sloboda” Tuzla, Senad Mujkanović koji je istakao da klub nije ispunio očekivanja na kraju prvog dijela prvenstva, ali da je u plasman u polufinale Kup-a BiH pozitivna stvar te da će se u nastavku sezone uz bolju igru u prvenstvu glavni cilj biti Kup BiH.

Kapiten crveno-crnih, Amer Ordagić obratio se ispred igrača te istakao da ostvaren rezultat Slobode u jesenjem dijelu sezone u Premijer ligi BiH nije zadovoljavajući, ali da je plasman u polufinale Kupa BiH pozitivna stvar za klub koji na proljeće ima cilj ostvariti bolje rezultate.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada je u pitanju igrački kadar, uprava kluba će u najskorijem roku obaviti razgovore sa fudbalerima kojim ističe ugovor sa Slobodom te će uslijediti detaljna analiza ukupnog igračkog kadra nakon čega će se poduzeti dalji koraci u cilju da se u proljetnom dijelu sezone napravi što bolji rezultat", istakli su iz FK Sloboda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi