Nogometaši Slobode nakon zajedničkog ručka otišli na zimsku pauzu
Tuzlaci na pauzu odlaze sa petog mjesta

Nogometašima i stručnom štabu se obratio i načelnik Jasmin Imamović

Nogometaši Slobode nakon zajedničkog ručka otišli na zimsku pauzu

S. Mlaćo

Nogometaši Slobode od jučer su i zvanično na odmoru. Nakon zajedničkog ručka koji je održan u restoranu Zlatnik, nogometaši, stučni štab, Uprava, članovi administracije i gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović oprostili su se jedni od drugih za ovu godinu.

Šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla, Zlatan Nalić obratio se fudbalerima te još jednom ukazao na bitnost da se ekipa drži zajedno i da rezultat neće izostati, a to najbolje pokazuje posljednja utakmica u kojoj su crveno-crni pokazali borbenost i zajedništvo što je bilo ključno da se upiše nova pobjeda kojom se Sloboda plasirala u vrh tabele BHT Premijer lige BiH sa 28 osvojenih bodova iz 19 utakmica", prenosi službena stranica Tuzlaka.

Ispred uprave kluba obratio se predsjednik UO FK Sloboda Tuzla, Senad Mujkanović koji pozdravio igrače koji su pokazali zajedništvo, dobre ljudske osobine, pa tek onda sportske te im poručio da UO, uz veliku podršku gradonačelnika konstantno radi na poboljšanju uslova i podizanju kluba na viši nivo, a da taj proces ide mnogo lakše kada iza kluba stoji rezultat za koji su najviše zaslužni fudbaleri.

Fudbalerima Slobode obratio se i gradonačelnik Tuzle, gospodin Jasmin Imamović koji je jasno istakao veliki značaj FK Sloboda za grad te ponovio da podrška gradske uprave za ovaj sportski kolektiv, koji naredne godine obilježava sto godina postojanja neće izostati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je polusezonu okončala na petom mjestu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Huka sa Tušnja
Jasminu Imamoviću ovdje nije bilo mjesta! On je običan lažac i licemjer. Gdje je tribina koju je obećao izgraditi na Tušnju još prije pet godina ? Do današnjeg dana joj ni temelja nema. Rekao je da opština ima na tačunu pare za to . Pa gdje su ti novci gradonačelniće danas? Gdje su završili? U čijem džepu?
19 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi