Nolito: Neću napustiti Celtu u januaru

Napadač odbio ponudu Barcelone

Nolito: Neću napustiti Celtu u januaru

Endin Čaušević

Najbolji fudbaler Celte Vigo Nolito izjavio je za španske medije da nema namjeru da u januaru napušta klub.

Nolito se nalazi na meti svog bivšeg kluba Barcelone i pisalo se da će u januaru gotovo sigurno pojačati klub sa Camp Noua. Ipak, napadač Celte izjavio je da neće napustiti ovaj klub u januaru.

„Sretan sam u Celti i neću napustiti klub u januaru. Ne znam šta će biti na kraju sezone, ali sigurno ostajem u januaru u ekipi“, rekao je Nolito.

Celta u subotu na svom terenu dočekuje Real Madrid, a Nolito je rekao da njegova ekipa može ponoviti rezultat protiv Barcelone kada su slavili sa 4:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

„U dobroj smo formi i igrat ćemo opušteno. Ako budemo igrali kako znamo možemo ostvariti još jedan dobar rezultat“, rekao je napadač Celte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.