Nolito "lud" za povratkom u Španiju
Foto: EPA

Čini se da gubi mjesto u Manchester Cityju

Nolito "lud" za povratkom u Španiju

Teme:

Nakon samo jedne sezone u Manchester Cityju 30-godišnji krilni fudbaler Nolito već razmišlja o odlasku iz kluba sa Etihada, a Španac je priznao i da je "lud" za povratkom u domovinu.

Nolito je ove sezone odigrao 30 utakmica u dresu Cityja, te je uspio postići i šest golova, a u intervjuu za Tiempo de Juego je priznao da razmišlja o napuštanju engleske ekipe, te da postoji više klubova u kojima bi volio nastaviti svoju karijeru.

"Vidjet ćemo šta će se desiti. Iskreno, volio bih se vratiti u Španiju, ali sve zavisi od Cityja. Moj ugovor važi još dvije godine i vidjet ćemo šta će se desiti", izjavio je Nolito, te se osvrnuo na činjenicu da klub ima u planu dovesti još igrača na njegovu poziciju:

"Ako još tri krilna igrača dođu u klub, a oni mi pruže priliku da odem...Biću "lud" za odlaskom."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Do decembra sam igrao skoro sve utakmice, a onda nisam igrao više nikako. Ima nekoliko klubova u koje bi volio otići, ali o tome neću govoriti", nastavio je Nolito, te se osvrnuo na Premier ligu:

"To je fudbal, jasno je da je na drugom nivou, igra se puno jače i sa manje faulova. Ponosan sam i mislim da sam se dobro pokazao."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi