Norwich odnio bod sa Loftus Roada

QPR nije iskoristio jedanesterac

Norwich odnio bod sa Loftus Roada

A. Haznadarević

Momčadi Queens Park Rangersa i Norwicha, susretom na londonskom Loftus Roadu otvorile su 25. kolo Premiershipa, a meč je završen bez pogodaka 0:0.

Queens Park Rangersi su odlično krenuli od prvog minuta, a Adel Taarabt je nekoliko puta zaprijetio golu Norwicha, međutim golman gostiju je ostao nesavladan.

 

Pokušavao je i Norwich preko Snodgrassa, Holta i saigrača, međutim, na odmor se otišlo sa početnim rezultatom.

 

I u nastavku meča slična slika, a onda u 56. minutu susreta prvo veće uzbuđenje, Mark Bunn je skrivio penal, te zaradio žuti karton, a Adel Taarabt je odgovornost preuzeo na sebe. Ipak, ova velika prilika je otišla u nepovrat, budući da nije uspio realizovati najstrožiju kaznu.

 

Do kraja meča obje momčadi su pokušavale napraviti nešto više, a pored toga što je QPR imao više prilika, susret je završen sa nepopularnih 0:0.

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 25. kolo

QPR - Norwich 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.