Romantični derbi: Igrač Sunderlanda zagrlio, a zatim u usta poljubio protivnika

Nije oklijevao

Romantični derbi: Igrač Sunderlanda zagrlio, a zatim u usta poljubio protivnika

Edmir Škorić

Norwich i Sunderland sastali su se danas u 36. kolu engleske Premier lige, u utakmici u kojoj je gostujući tim slavio sa 1:0.

Norwich je danas bio favorit i ponadao se pobjedi s kojom bi se našao na šestom ili čak petom mjestu i tako upao u zonu u kojoj su timovi koji će na kraju sezone razigravati za plasman u Premier ligu.

Kanarinci su zakazali, dok je Sunderlandu gol u 15. minuti na kraju bio dovoljan za velika tri boda na teškom gostovanju.

Norwich je tako ostao sedmi sa 55 bodova, dok je Sunderland sada na 10. mjestu sa 52 boda.

Utakmica je obilovala šansama i čudo je da je postignut samo jedan gol, ali viralan je postao trenutak kada su se u ljubavnom klinču našla dvojica igrača sa suprotnih strana.

Danca Jacoba Sorensen, koji je kod Norwicha u nastavku ušao u igru, prigrlio je bek Sunderlanda O'Nien, a nakon nekoliko trenutaka ga iznenadio poljupcem u usta.

Sorensen jebio šokiran, a onda je krenuo da 'davi' O'Niena. Sve se dobro završilo, a ovaj 'romantični' video brzo je postao hit.

Sigurni smo da će nam jedan ili drugi naknadno objasniti šta se tačno desilo, a ponajviše se očekuje objašnjenje O'Niena.

Kada se naredni put sretnu na terenu, sigurno je da će Sorensen pokušati da drži distancu u odnosu na O'Niena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi