Sve oči bile su uprte na Anfield, a pogodak mjeseca postignut je na drugom kraju Engleske

Kakva bomba fudbalera Norwicha

Sve oči bile su uprte na Anfield, a pogodak mjeseca postignut je na drugom kraju Engleske

Esmer Oštraković

Skoro cijeli svijet je sinoć zainteresovan bio samo za utakmicu koju su u okviru Lige prvaka odigrali Liverpool i Real Madrid.

A imalo se šta vidjeti na toj utakmici. Prelijepi potezi, sedam postignutih golova, te nevjerovatan preokret i pobjeda Real Madrida.

Malo ko je mogao i sanjati na će se Real sinoć uspjeti vratiti u utakmicu nakon što su imali zaostatak od dva gola nakon samo petnaest minuta igre.

Oni ne samo da su se vratili, nego su na kraju upisali ubjedljivu pobjedu i tako praktično osramotili Liverpool na njihovom terenu.

U Engleskoj je sinoć odigrana još jedna utakmica, a protivnici su bili Norwich i Birmingham, a utakmica je naravno odigrana u sklopu Championshipa.

Domaća ekipa slavila je sa 3:1, u jako dobroj utakmici. U 27. minuti bilo je 1:0, a u 36. 2:0 za domaću ekipu na ovoj utakmici.

Oglasi

Oba gola postigao je Nunez, a jedan je bio zaista fenomenalan. Naime nakon kornera je Nunez sjajno uhvatio volej i matirao golmana.

U drugom poluvremenu viđena su još dva gola. Prvo je Colin u 53. minuti uspio smanjiti na 2:1, te je vratio neizvjesnost u ovoj utakmici.

Konačan rezultat duboko u sudijskoj nadoknadi postavio je Tzolis, te je tako Norwich upisao pobjedu od 3:1 na ovom susretu.

Bila je ovo vrlo važna pobjeda za Norwich koji se bori za mjesto koje vodi u doigravanje za Premiership.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi