U četvrtini finala FA Cupa gledat ćemo kultni duel koji se čekao više od dvije decenije

Zajedno imaju osam naslova prvaka Evrope

U četvrtini finala FA Cupa gledat ćemo kultni duel koji se čekao više od dvije decenije

H. Zilić

Fudbaleri Nottinghama nastavljaju sa sjajnim partijama u ovosezonskom FA Cupu.

U duelu osmine finala savladali su Huddersfield sa 2:1 i izborili plasman među osam u najstarijem klupskom takmičenju na svijetu.

Strijelci za Nottingham večeras bili su Surridge u 29. i Yates u 37. minuti dok je za Huddersfield pogodio Lees u 13. minuti utakmice, tako da su Crveni kreirali preokret u večerašnjoj utakmici.

Nottingham će u četvrtini finala odmjeriti snage sa Liverpoolom i to će nakon skoro više od dvije decenije posta biti duel dva kultna kluba koja zajedno u vitrinama imaju osam naslova prvaka Evrope.

Svakako da će duel Liverpoola i Nottinghama biti zanimljiv, obzirom da se dugo čekao, a pobjednik će osigurati polufinale na Wembleyu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije