Nova dva gola Ivana Krstanovića

Bh. internacionalac briljira

Nova dva gola Ivana Krstanovića

Adnan Beganović

U okviru 25. kola hrvatskog fudbalskog prvenstva odigrana su tri susreta. Lokomotiva i Rijeka (0:0), te Zagreb i Varaždin su podijelili bodove (2:2), dok je Inter bio bolji od Hrvatskog Dragovoljca (3:2).

Lokomotiva i Rijeka su odigrali susret bez golova, a bodom mogu biti zadovoljniji gosti sa Kantride, koji su se učvrstili u sredini tabele, dok je Lokomotiva sve bliže nižem rangu.

Ni u susretu Zagreba i Varaždina nije bilo pobjednika, ali je za to bilo golova i to četiri, a ponovo je u dresu Pjesnika briljirao bh. napadač Ivan Krstanović, koji je bio dvostruki strijelac. Golove za goste iz Varaždina postigli su Vugrinec i Glavina.

U prvom poluvremenu duela Intera i Dragovoljca nije bilo golova, a Inter je u vodstvo doišao u 56. minuti. Strijelac je bio Trajkovski. U 73. minuti Orsić je udvostručio prednost domaćih, da bi minut kasnije Budimir pogodio za velikih 3:0. Međutim, gosti se nisu predavali, pa su u 80. minuti preko Grgića smanjili na 3:1, a u 90. Kukoć pogađa za konačnih 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.