Nova dva imena u Vitezu

Vitežani se pojačavaju

Nova dva imena u Vitezu

U "fenjerašu" Vitezu aktivno tragaju za pojačanjima kako bi pokušali izboriti opstanak u premijerligaškom društvu.

Vitežani su u ovom momentu u pregovorima s nekoliko igrača, a iz kluba je za SportSport.ba potvrđeno da su sa još dvojicom postignuti dogovori, tačnije sa Mirzom Rizvanovićem i Amerom Halilićem.

Rizvanović (31) je dobro poznato ime u bh. fudbalu. U našoj zemlji ovaj defanzivac je igrao za Sarajevo, Zrinjski, Olimpik, Slobodu, Bratstvo i Mladost, dok Halilić (19) dolazi iz poljske Korone Kielce. Obojica fudbalera će u Vitezu boraviti na posudbi do kraja sezone.

Vitez se inače od nedjelje nalazi u Međugorju na pripremama. Stručni štab na čelu sa Ivicom Bonićem je zadovoljan uslovima koje su čelnici kluba osigurali kako bi se Vitez što bolje spremio za nadolazeća iskušenja u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred Vitežanima je u drugom dijelu sezone grčevita borba za opstanak, pošto se klub trenutno nalazi na posljednjem mjestu sa svega sedam osvojenih bodova.

Top Komentari

topalovic
Idemo momci,..samo naprijed.Turke cemo otrestii ko sline prvo kolo.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi