Bonić umjesto Karačića, Vitez bolji od Iskre

Aktuelnosti iz Viteza

Bonić umjesto Karačića, Vitez bolji od Iskre · Saznajemo

E. Škorić

Branko Karačić zvanično je napustio Vitez, a na njegovo mjesto došao je Ivica Bonić.

Posljednjeplasirani tim lige je, kako je već pisao SportSport.ba, ostao bez trenera Karačića, koji je odlučio da ode iz kluba koji se ne nalazi u najboljoj situaciji.

On i Vitez su se sporazumno razišli, a kako saznaje SportSport.ba, naslijedit će ga Ivica Bonić, koji je ranije sjedio na klupi Vitežana.

Bonić će uskoro biti i zvanično predstavljen u Vitezu, a već danas je vodio tim u prijateljskom meču protiv Iskre u kojem je Vitez slavio sa 2:0. Stanić i Alimpijević su bili strijelci za Vitez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitežani su na dnu tabele poslije prvog dijela sezone sa samo sedam osvojenih bodova, ali u klubu se nadaju da će dovesti sedam-osam igrača do proljetnog dijela prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi