Italija u potpuno novom izdanju protiv Estonije

Prijateljska utakmica

Italija u potpuno novom izdanju protiv Estonije

E. Škorić

Italija sutra igra prijateljski meč s Estonijom na Artemio Franchiju, a selektor Roberto Mancini odlučan je da isproba neke nove igrače.

Tako će biti potpuno novi tim na terenu, ali također sa kvalitetnim i talentovanim nogometašima koji bi trebali i u budućnosti imati bitnu ulogu u Italiji.

Ovo je prva od tri utakmice Italije u toku novembra mjeseca, iako će prijateljska momčad imati potpuno drugačiji sastav od onog protiv Poljske i Bosne i Hercegovine u Ligi nacija.

Prema Sky Sport Italia, sastav će izgledati ovako: Sirigu, D'Ambrosio, Di Lorenzo, Bastoni, Emerson, Soriano, Tonali, Gagliardini, Bernardeschi, Lasagna i Grifo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi