Nova jeziva poruka navijača Intera za Icardija

Argentinac ostaje kapiten Intera

Nova jeziva poruka navijača Intera za Icardija

Endin Čaušević

Čelnici Intera saopštili su danas da će Mauro Icardi ostati kapiten ekipe iako navijači traže suprotno.

Icardi je ranije bio u svađi s navijačima Intera, a ona se obnovila jučer. Vođe navijača zatražili su od Icardija da preda kapitensku traku, ali on to nije uradio. Nakon što su čelnici kluba saoopštili da Icardi ostaje kapiten Intera navijači su poslali novu poruku za argentinskog fudbalera.

"Icardi je mrtav za nas. Mi smo iz principa protiv ove odluke čelnika kluba i očekujemo da nam objasne zašto su to uradili. Naš odnos prema njemu se neće promijeniti jer nas je razočarao lažima u autobiografiji. Rekli smo mu da će za njega svaki meč biti kao u paklu i to ćemo ispuniti", poručili su navijači Intera.

Skandal navijača Intera i Icardija utjecao je i na ostatak ekipe što se najbolje vidjelo protiv Cagliarija jučer kada je su gosti slavili sa 2:1. Čelnici Intera se nadaju da će se atmosfera popraviti, ali uz ovakve poruke najvatrenijih navijača teško da će se to desiti u skorije vrijeme.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi