Zvanično: Icardi ostaje kapiten Intera

Saopštenje čelnika Intera

Zvanično: Icardi ostaje kapiten Intera

Endin Čaušević

Skandal oko svađe Maura Icardija sa navijačima Intera mogao bi biti konačno završen.

Navijači Intera su zbog priča u njegovoj autobiografiji zatražili od Icardija da preda kapitensku traku, te su poručili da je on veliko razočarenje kluba. Nakon današnjeg sastanka sa čelnicima kluba odlučeno je da će Icardi ostati kapiten kluba.

"Danas smo održali sastanak sa Icardijem i želimo saopštiti da će on ostati kapiten Intera. Neke sankcije ćemo morati poduzeti, ali to će se naknadno znati. On se izvinio i poručio da se ovakve stvari više neće dešavati. Ovo je bio težak period za sve nas i nadam se da ćemo brzo zaboraviti sve to", poručili su iz Intera.

Čelnici kluba dodali su da je sada bitno da navijači daju podršku argentinskom fudbaleru, te da naprave atmosferu da i ostali igrači osjete da je ovo jedna velika porodica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi