Nova pobjeda bh. juniora protiv Albanije

Prijateljska utakmica

Nova pobjeda bh. juniora protiv Albanije

Juniorska reprezentacija BiH u sklopu priprema za Elitni krug kvalifikacija odigrala je prijateljski dvomeč sa odgovarajućom selekcijom Albanije.

Nakon što su prije dva dana u Mostaru pobijedili sa 3:0, izabranici Tonija Karačića su danas na stadionu „Podavala“ u Gabeli bili još ubjedljiviji pobijedivši Albaniju sa 5:0.

Već u drugoj minuti naš tim u vodstvo je doveo Adnan Bašić, da bi u 17. minuti rezultat povisio Amer Gojak. Do kraja prvog poluvremena naša selekcija postigla je još dva gola preko Armana Ćorovića i Stipe Lončara, a konačan rezultat susreta postavio je Amar Burović. 

Naši juniori će 28. i 30. ovog mjeseca odigrati prijateljske susrete i sa vršnjacima iz SAD-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.